Jumaat, 4 Disember 2009

Cebisan puisi

rasa macam nak beli jer VCD cerita Ketika Cinta Bertasbih nih.tengok preview dalam you tube cam best..ala ala ayat ayat cinta..dah lama tak nangis tengok cerita cinta cam dulu dulu..hehe...nanti nak carilah VCD dier..sapa nak pinjam leh lar..hehe...ada beberapa petikan puisi antara husna dan anna dalam cerita tuh yang best sangat dijadikan halwa telinga..nak baca tak..ni i tuliskan..klu nak dengar..bukak volume tu kuat2 ek.tunggu lepas lagu ni habis...hayatilah..

"cinta adalah kekuatan
yang mampu
mengubah duri jadi mawar
mengubah cuka jadi anggur
mengubah sedih jadi riang
mengubah amarah jadi ramah
mengubah musibah jadi muhibah
ITULAH CINTA..."


3 comments:

Dania on 9 Disember 2009 10:32 PG berkata...

emmm agak jiwang gak ko ni..huhuhuh....

kembara_mieda on 29 Disember 2009 4:51 PTG berkata...

cik wahyu...sy dah tgk da citer tu sy dwnld kat ares...best sgt2 walaupun penulis dia same dgn ayat-ayat2 cinta tapi citer ni lagi besh...sbb kupasan isu bait al islam tu lebih jelas heheh.....tapi dia de part 2 yg tu sy x jumpe lagi tentang cd tu x kuar algi sy penah cari coz movie ni x main lagi kat malaysia heheh...

Nurul Wahyu Razman on 30 Disember 2009 11:45 PTG berkata...

mestilahhhh

 

supercutemummy....ME.... Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting