Jumaat, 4 Mei 2012

Apa? Apa?

hehehe...apa apa?.saje nak provok..hahaha..takde pape pun..kebosanan ni tak tau nak tulis apa maka mummy nak wat cam interview lah mummy ngan blog ni...cerita pasal MUMMY lah...asik citer sal anak2 jer kan....ok kita wat style interview kat majalah tuh k...1 2 3 mula

Blog (B), Mummy (mm)

B: selamat petang mummy. apa perkembangan mummy skang

mm: oh perkembangan tiada, sbb banyak dah yang kembang, kuncup jer belum nih.stress gak bila dah kuncup, tak hingat makan, kembang balik kan...tu lah perkembangannya...

B; kerja macam mana? sibuk ker stress ke?

mm: dah namanya pun kerja kan, maka haruslah sibuk bekerja, klu tiada kerja, nak wat kerja apa dah pastu....bukan kerja namanya...tu melanguk namanya....

B: Aktiviti hujung minggu adalah.....

mm: hujung minggu selalunya diisikan dengan famili lah kan, selalu bw kuar jalan2, main playground indoor, dan klu ada job mekap maka keluarlah utk mendandan pengantin bagai..if not just duk umah layan anak2 tgk tv , tdo , makan, camtuh jer

B: perkara yang mesti dibuat setiap minit...

mm : facebook hhhhhiii..sbb skang kat hp pun dah leh FB maka FB je ler...

B:  makanan kegemaran

mm: paling suka POPCORN yang cedap   ...dan yang paling sedap pernah rasa Garret POPCORN...

B: hobi yang paling disukai

mm: mekap n blogging n mengikat rambut anak2...hihii

B: hobi yang paling tak suka buat

mm: klu dah tak suka , takyah lah buat..apa da...soklan lain plzzzzzz

B: barang yang mesti ada dalam handbag

mm: purse (duit mesti ada below hundred) , mekap (foundation, powder, lipstick, eyeliner, blusher), tissu dettol, pen dan hp.

B: hadiah yang paling disukai dan dipakai selalu.

mm: jam tangan yang hubby beli ....paling suka sebab bila pakai, inga dier,,hihihi romantik lak emo ....jd jam tuh mmg spesel lah..klu tertinggal tak pakai cam satu hari g kerja cam tak menentu duk ingat jam, hp tinggal takpe lak..hihihi...

B: kenapa suka jam tuh?

mm: sbb citarasa hubby belikan tuh sama cam citarasa yang mummy nak.....perfect....when u look it, and its show me....disebalik hati ada taman....ha camtuh lah ibarat jam tuh..jam tuh agak besar, menunjukkan hati i mmg besar k..citarasa besar, ada riben pink kt dlm jam, macam menunjukka walaupun hati besar tapi masih ada ciri2 kewanitaannya, diamond keliling shows that i mmg wanita pilihan dier yang satu...wahhhh...panjang lak explanation nyer..

B: apa u akan jadi if u r not a lecturer now?

mm: mungkin i Leftenan Muda di tentera udara...huhuhu..i suka fly, suka uniform....dan dlm byk2 uniform i suka tentera udara nyer uniform rasmi..smart sangat..huhuuhu...


B: apa yang paling u suka ttg ur hubby?

mm: he never let our fridge looks like nothing in it. hahaha.....sbb dier suka beli makanan jer...hahahah

B: bahagian di badan yang paling suka?

mm: tahi lalat di mulut nih

B: bahagian badan yang paling tak suka?

mm: rambut
B: apa TIGA perkataan yang menggambarkan anda?

mm: energatic, wibawa dan humor

1 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) on 12 Mei 2012 12:54 PTG berkata...

hehe kelakar plak blog interview tuan belog

 

supercutemummy....ME.... Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting