Sabtu, 17 Julai 2010

jalan jalan:SABAH DAY 2

pagi hari kedua di Zen Garden Resort nih..bilik kami dikejutkan jam 7 pagi untuk turun breakfast..mia ngan papa masih tidur sedap lagi.....mummy yang terjaga then terus gi basuh gigi ngan muka..mummy decide gi breakfast dulu...keluar dari bilik..alamk haiii sejuk nyerrr...turun ke cafe kat bawah..aikkk sorang pun takde lagi nih...mummy pun  tunggu lah kat dalam cafe tuh..30 min pastu baru semua sampai..mia ngan papa pun sampai gak...mummy dah habis makan..so mummy leh jaga mia lak..pagi tuh..aktivitinyer pergi Hot spring kat kundasang tuh..ada tempat cam hutan sikit lah ngan tempat mandi air panas..mummy ngan papa decise taknak pegi..we all nak stay kat bilik jer..tido...lagi best...

jam 11.30, kami kene check out..before bertolak kami kene lunch kat cafe dulu..tapi dorang yang lain tak balik lagi..puas lah pulak mummy ngan papa layan mia sementara tunggu dorang sampai..kadang2 terucap gak kat mulut mia."nak alik" tu dia dah bosan lah tuh..mia mia.. selama 2 jam tunggu diorang semu apun balik..dari we all pegi lunch kat cafe . dha abis lunch pegi bertolak ke KK lak....

kami sampai kat KK dalam kol 6petang..hari dah nak gelap masa tuh..malam tuh..dinner sendiri2...so papa yang dah selalu pegi sabah tuh..plan nak bawa mummy ngan mia makan seafood....so ramailah yang lain pun ikut kitorang gak...abis makan balik bilik hotel..malam tuh kami stay di Cititel express..ok la gak hotelnye......

kruhhhhhhh tidooooo........esok kene bangun pagi nak pegi pasar filipina lakkkkkk....

1 comments:

Ogy on 6 September 2010 11:05 PG berkata...

salam ziarah..

Dtg sini, baca entry...dan followwww :)

 

supercutemummy....ME.... Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting